Не сме говорили за подкрепа на кабинет, изключително много зависи какво

...
Не сме говорили за подкрепа на кабинет, изключително много зависи какво
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Първо изчегъртахме ГЕРБ, а след това и ПП, но ще трябва да работим с тях

Не сме говорили за поддръжка на кабинет, изключително доста зависи какво ще се опитат да образуват от ГЕРБ като управнически модел. Отговорността е напълно тяхна. Не мисля, че ще са толкоз глупави, с цел да предложат Борисов за министър-председател. Това съобщи в ефира на ръководителят на ПГ на " ИТН "  Тошко Йорданов във връзка извършените през вчерашния ден съвещания сред двете парламентарни сили.

Нямам никаква визия каква концепция имат те за съставяне на някакво болшинство, което да поддържа държавно управление. Ако някой в този парламент мисли, че може да прокара личен партиен кабинет, това няма по какъв начин да стане. За страдание ПП-ДБ се пробваха да създадат тъкмо това. Практично и вярно е да има ръководство, проблемите към този момент са ужасяващи. Положението в страната е извънредно от финансова позиция, уточни Йорданов. 

" Първо изчегъртахме ГЕРБ, а по-късно и " Продължаваме промяната ", само че обстановката е такава, че в случай че има някакво болшинство, каквото и да е то, ще би трябвало да работим с една от двете партии или и с двете. Ние сме били първа политическа мощ, само че в никакъв случай не сме били сраснати с страната и властта както бяха те. Девет години те имаха тотална власт, сега я нямат. ГЕРБ може да са първа политическа мощ, само че нямат тежестта и въздействието, което имаха по-рано. Изчегъртането се случи, въпреки и не по този начин, както го чакаха хората поради много глупавото и прочувствено държание на " Продължаваме промяната ", които се трансфораха в ГЕРБ за има-няма два месеца ", разяснява още Йорданов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР